Garibaldi/ Le chateau

 

 

 

 

 

Från flygplatsen tar du spårvagn nummer 2 ända från flygplatsen till Garibaldi/Le Chateau för att komma till lägenheten i Gamla Stan. Från Garibaldi/ Le Chateau är det 5-10 minuters promenad till lägenheterna. Du kan också byta från spårvagn 2 till spårvagn 1 vid  Jean Medecin och gå av vid ”Vielle Ville - Cathedrale”

Se spårvagnskarta: https://www.lignesdazur.com/fr/lignes-de-tramway/1033

Spårvagnen avgår från och till flygplatsen var 6-10:e minut. Alla dagar mellan 04.05-00.30. (fram till 23.30 på söndagar) Kolla Ligne d’azurs hemsida för den senaste informationen och om eventuella störningar i trafiken. Läs mer på  https://www.lignesdazur.com/telephone

Biljetterna kan köpas i biljettmaskiner på spårvagnsperrongen vid flygplatsen och kostar 10 Euro för ett kort med tur och returbiljett. Du kan åka gratis med spårvagnen till Grand Arenas där du kan köpa ett ”La carte” billigare än på flygplatsen. OBS att biljetter inte kan köpas på spårvagnen. Glöm inte att validera kortet  i maskinen på spårvagnen.

Från tågstationen, ta spårvagnen mot ”Hopital Pasteur” och hoppa av vid ”Vielle Ville - Cathedrale” med 1-5 minuters promenad till lägenheterna i Gamla Stan.

Du kan även ta taxi från flygplatsen, vilket kostar ca 300 kr.
Om du har bil finns det många centralt belägna parkeringshus www.nicetourisme.com/parking.

Bagage kan du lämna vid Rosettitorget, se www.bagguys.fr/ om du kommer tidigt och inte har tillgång till lägenheten.

Kakor
Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Vissa av dem är väsentliga för webbplatsens drift, medan andra hjälper till att förbättra webbplatsen och användarupplevelsen. Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.