Integritetspolicy GDPR

 

Behandling av personuppgifter av rentAweek                                     

För rentAweek är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Vår hemsida är krypterad vilket säkerställer att obehöriga inte får tillgång till de uppgifter som registreras av våra kunder. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Enklast mailar du oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser.

Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

Personlig information som samlas in för att administrera och utveckla hemsidan t ex uppgifter om dator, webbläsare, platsinformation, navigering, sidvisning.

Personlig information du sänder till rentAweek när du har en förfrågan eller bokar en lägenhet (namn, adress, telefonnummer och e-postadress) Uppgifterna används för att kunna bekräfta eller svara på en förfrågan, ge dig information om eventuella förändringar vad gäller din bokning. Det kan förekomma att vi skickar information om nyheter. Du kan alltid avsäga dig information om nyheter genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Uppgifter till andra

Vi lämnar inte ut några personliga uppgifter till andra parter. Vi kan dock bli skyldiga att lämna ut uppgifter med stöd av lag eller myndighetsbeslut. Om uppgifter ges till en myndighet är denna självständigt personuppgiftsansvarig och då gäller den organisationens integritetspolicy och personuppgiftshantering

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Vissa uppgifter behöver på grund av lagstiftning sparas.

Vad är dina rättigheter som registrerad?

Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.

Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta rentAweek via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen.

Kakor
Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Vissa av dem är väsentliga för webbplatsens drift, medan andra hjälper till att förbättra webbplatsen och användarupplevelsen. Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.